chevron

ÜNİFORMA

Sevgili Veliler,

Edessa Tekstil The BISI National'ın resmi üniforma tedarikçisidir.

Üniforma satın almak için mağazayı veya web sitesini (www.edessatex.com) ziyaret edebilirsiniz.

Maslak Mağazası

Google Maps link

Mağaza, Maslak iş bölgesinin merkezindeki Nazmi Akbacı Alışveriş Merkezi'nde yer almaktadır. Alışveriş merkezinin çeşitli girişleri vardır; lütfen A2 olarak etiketlenen Carrefour Mini girişini kullanınız.

Carrefour Mini girişinden girdiğinizde, 25 metre düz yürüyün (sağınızda McDonald's'ı göreceksiniz) ve koridorun karşısına geçtiğinizde mağazayı göreceksiniz.

Mağazaya nasıl gelebilirim?

Mağazaya araba veya metro ile ulaşabilirsiniz.

Metro için, M2 Yenikapı-Seyrantepe-Hacıosman Metro Hattı'nı kullanınız ve Atatürk Oto Sanayii'nden çıkınız.

Arabamı nereye park edebilirim?

Bir saatlik ücretsiz park imkânı sunan Doğuş Power Center'da veya alışveriş merkezinin çatı katında park alanına aracınızı park edebilirsiniz. Carrefour Mini girişinde vale park hizmeti de mevcuttur.

Mağaza çalışma Saatleri

Mağaza satışı 19 Ağustos 2024'te başlayacaktır. Çalışma saatleri Pazartesi'den Cuma'ya 09:30 - 17:00 arasındadır.

Mağaza tek seferlik olarak 24-25 Ağustos 2024 (Cumartesi-Pazar) ve 30 Ağustos 2024 (Cumartesi) tarihlerinde de aynı saatlerde açık olacaktır.

Online Mağaza

Online mağaza satışları 26 Ağustos 2024'te başlayacaktır. Online mağaza 7/24 açıktır ve siparişlerinizi MNG KARGO şirketi aracılığıyla iki gün içinde teslim edilir. Edessa Tekstil gönderim sürecinden sorumlu değildir ve kargo ücreti alıcıya aittir.

Web sitesinde ürünler, fotoğraflar, fiyatlar ve beden tabloları hakkında ayrıntılı bilgi verilmektedir.

Web sitesine giriş şifresi (26 Ağustos'tan itibaren aktif olacak) : bis2024

Üniforma Listeleri

Pre-School

• Jile

• Pike Şort (Lacivert)

• Eşofman Takım (Üst ve Alt)

Primary School

• Pantolon (Unisex kesim)

• Jile veya Şort Etek (Etek ve Şort Kombinasyonu)

• Kapüşonlu Hoodie

• Pike Şort (Lacivert)

• Eşofman Takımı (Üst ve Alt)

Secondary School

• Pantolon (Unisex kesim)

• Jile veya Şort Etek (Etek ve Şort Kombinasyonu)

• Kapüşonlu Hoodie

• Pike Şort (Lacivert)

• Eşofman Takım (Üst ve Alt)

İletişim

+90 532 4805958 numaralı telefondan ya da e-posta (info@edessatex.com) ile iletişime geçebilirsiniz.

Aşağıda belirtilen talepleriniz için bizimle form üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

The British International School Kayıt İşlemleri
The British International School Prosedürler
The British International School Kampüs Ziyareti

© 2024 BISI National School| Özel BİS İlkokulu, Ortaokulu ve Anadolu Lisesi     KVKK Aydınlatma Metni    Kullanım koşulları    Kariyer

BISI NATIONAL SCHOOL, THE BRITISH SCHOOL İSTANBUL'UN BİR KURULUŞUDUR.

Enquiry form  BİLGİ FORMU